Translate

22 septembrie 2012

Citricele, remediul miraculos al naturii pentru piele si par

Citricele, remediul miraculos al naturii pentru piele si par

http://suntfericita.manager.ro/citricele-remediul-miraculos-al-naturii-pentru-piele-si-par-4092.htm

Include in rutina de infrumusetare fructe sau legume din natura, pentru ca pielea si parul sa arate minunat. Aceste fructe sunt o sursa naturala de vitamina C si B, esentiale pentru sanatatea corpului, pielii si parului. Iata beneficiile citricelor si cateva retete de infrumusetare pentru ten, corp si par...



Citricele, fructe atat de zemoase si revigorante, au fost folosite de sute de ani ca remedii naturale impotriva diferitelor afectiuni, de la scorbut la tratarea muscaturilor de insecte. Cel mai important, citricele se gasesc in magazine tot anul, deci sunt un remediu mereu la indemana.

In afara de faptul ca miros frumos si ca sunt pline de vitamine, acidul citric din aceste fructe indeparteaza bacteriile de pe piele, lasand-o proaspata si curata; acidul citric inmoaie pielea intarita si e buna pentru tratarea bataturilor si a palmelor crapate.

Citricele sunt un remediu natural pentru PETELE DE IMBATRANIRE SI PISTRUI. Foloseste sucul de la o lamaie pentru a inlatura petele intunecate care apar pe piele sau ten; aplica sucul cu ajutorul unei dischete de bumbac si freaca usor, de doua ori pe zi - efectele se vad in 6-8 saptamani.

Ai COATE ASPRE? Pentru a inmuia pielea, stai rezemata cu cotul intr-o jumatate de lamaie, timp de 5-10 minute, clateste si hidrateaza pielea bine. Feliile de lamaie, proaspat taiate, pot fi folosite si pentru bataturi.

Ca sa scapi de MATREATA, dupa ce iti samponezi parul, clateste scalpul cu o cana de apa in care ai pus cateva linguri de suc de lamaie, lime sau grapefruit. Sucul acid va slabi si indeparta pielea uscata de pe cap. La final, clateste bine scalpul si parul cu apa; repeta tratamentul la 2-3 zile, daca tot mai ai matreata.

PALMELE USCATE SAU CRAPATE sunt de domeniu trecutului daca utilizezi ca remediu citricele. Maseaza palmele cu suc de lamaie, clateste bine si apoi hidrateaza-le cu un ulei natural - ulei de masline sau de cocos.

Pentru a SCAPA DE STRES, pregateste o baie relaxanta si energizanta cu flori si uleiuri naturale de citrice. Acestea iti vor curata pielea in profunzime, iar parfumul iti va trezi simturile cu un plus de energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu